Wij hebben nog ruimte in Q3 2022. Neem contact op.
Veelgestelde vragen over

Tarieven

Met welke budgetten werken jullie doorgaans?
Over het algemeen werken wij voor klanten met projectbudgetten tussen de €20k en de €100k.
Hoe gaan we zo snel mogelijk van start?
Plan hier een Intro Meeting: calendly.com/legal86. Na afloop van onze meeting zullen we een statement of work (SOW) document maken dat je kunt bekijken, herzien en goedkeuren.
Hoe kom ik er achter wat een nieuwe website kost?
De meest effectieve manier voor ons team om inzicht te krijgen in de resultaten van jouw nieuwe webproject en hoe je deze moet besteden, is door een scope of work (SOW) of request for proposal (RFP) te maken en deze naar ons op te sturen.
Wat zijn de betaaltermijnen voor elk project?
- Eenmalige projecten (bv. visuele identiteit en website ontwikkeling): 50% voordat we beginnen met inplannen - 50% na delivery.‍
- Retainer projecten en uitbreiding van actieve SOW: 100% vooruitbetaald.
Veelgestelde vragen over

Een project starten

Wie zullen er aan ons project werken?
Wij diversifiëren ons team en toptalent om ons niet te beperken tot één locatie. Ons creatieve team is dan ook verdeeld over de hele wereld.
Wat is jullie ervaring met dit soort projecten?
Succesvolle projecten vereisen naadloze communicatie en transparantie, beproefde processen en op inkomsten gericht projectmanagement. Wij maken het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk om behoeften te communiceren, advies in te winnen en een hoogwaardige oplossing te implementeren.
Leveren jullie ook training voor het updaten en bewerken van de website?
Ja, we zorgen ervoor dat jij uit de voeten kunt met de content op jouw website. Wij kunnen dit uiteraard ook opnemen in ons statement of work (SOW) en dit voor je verzorgen.
Nadat de website live is wil ik een lange termijn SEO/SEA strategie ontplooien. Kunnen jullie helpen?
Ja, we hebben de beste Nederlandse SEO/SEA specialisten aan boord waarmee we nauwkeurig werken aan de doorlopende SEO/SEA strategie van jouw advocatenkantoor.
We hebben wekelijkse of maandelijkse inhoud nodig voor ons blog en sociale media. Leveren jullie ook content?
We hebben content creators binnen ons team die een aangepast plan kunnen maken om jouw blog en andere content af te handelen, afhankelijk van jouw behoeften. Dit proces begint met het definiëren van jouw strategie voor voice, tone en berichtgeving strategie.
Lanceer je de site voor ons? Wat gebeurt er nadat de site is gelanceerd?
We zijn 100% hands-on voor de lancering. We lanceren de site voor je en zorgen ervoor dat alles in orde is. Na de lancering assisteren we je voor 30 dagen. Alle rare dingen, problemen of vergissingen; hier zijn we er voor je, niet-gefactureerd en als onderdeel van de oorspronkelijke projectomvang.
Hoe werkt het website onderhoud? Doe je aan retainers?
Hoewel het onderhouden van inhoud, kopieën en middelen via een CMS zeer eenvoudig is voor klanten om intern te beheren, hebben sommige klanten aanvullende ondersteuning nodig voor ontwikkeling en updates. We staan klanten toe om vooraf een vooraf betaald blok (vanaf 8) uren bij ons te kopen om te gebruiken naar eigen inzicht gedurende een periode van 12 maanden.
Hoe lang duren projecten doorgaans?
De meeste ontwerp- en ontwikkelingsprojecten duren tussen de 1 tot 3 maanden. Dit is sterk afhankelijk van de omvang van het werk. Onze retainers hebben een duur vanaf 12 maanden. Wil je weten hoe lang jouw project duurt? Plan dan hier een Intro Meeting in: calendly.com/legal86.
Veelgestelde vragen over

Design

Doen jullie ook logo & visuele identiteit?
Ja, we zijn gespecialiseerd in logo en visuele identiteit ontwerp, hoogwaardige websites en content marketing.
Wat als ik twijfel over een ontwerp of strategie?
Als je niet zeker bent van het ontwerp of de strategie die we hebben geïmplementeerd, laat het ons dan weten. We zullen er altijd zijn om te bespreken waarom we iets op een bepaalde manier hebben ontworpen of waarom jouw strategie is zoals het is. Als er iets niet goed aan voelt, dan zoeken we samen naar een oplossing die wel werkt.
We willen onze visuele identiteit hetzelfde houden, maar we moeten ons merk verbeteren en moderniseren voor de website. Kunnen jullie ons helpen ons merk te vernieuwen?
Ja, we werken graag binnen bepaalde merkrichtlijnen en gebruiken jouw huidige logo en visuele identiteit en geven graag aanbevelingen voor verbeteringen zonder jouw merk volledig opnieuw te ontwerpen.
Veelgestelde vragen over

Development

Wat als we voltooide ontwerpen hebben, maar alleen iemand nodig hebben om onze site te ontwikkelen of opnieuw te bouwen, kunnen we jullie dan inhuren?
Ja, dat kan! Stuur de voltooide bronbestanden op, zodat we de complexiteit van het ontwerp, de interacties en de inhoud kunnen beoordelen - dan kunnen we je een goed SOW voorstel doen.
Neem contact op

Betere online zicht- en vindbaarheid begint met een goed gesprek.

Binnen 24 uur nemen wij op werkdagen contact met u op om een videogesprek via Google Meet in te plannen.
Dank! Aanvraag is ontvangen.
Oeps! Er is iets verkeerd gegaan.